Zona clientului
Parola uitata | Parola uitata

 Fototapete sau placate cu harta lumii

 

 

fototapetul harta de lumii politic și fizic

 

Copiii adora sa cerceteze lucrurile noi si se intereseaza de tot ce este diferit. Hainele colorate, sunetele muzicale unice, caracteristicile limbii vorbite - invatarea de limbi straine, ii incanta pe copiii mici. 


fototapet o hartă a cosmosului

 

Cand stati cu copilul citindu-i istorii cu copii din diferite colturi ale lumii, asa, ca ei, dar cu anumite deosebiri, aratati-le unde se gasesc acestia pe harta lumii. O modalitate foarte usoara pentru a face acest lucru, sunt fototapetele cu harta. 

 

fototapet carte cu țări

 

Salile de clasa de obicei dispun de table interactive conectate la compiutere si permit profesorilor sa indice pe harta regiunile despre care vorbesc. Acasa, insa, ar fi foarte interesant sa puneti pe perete un fototapet permanent cu harta. care sa va arate cat de mare este lumea si pe care copiii sa vada unde se afla situate diferitele locuri. 

 

fototapet carte de antic

 

Si atunci cand se intorc de la scoala cu istoriile invatate despre acel loc, fototapetul cu harta ii va astepta si va vor arata unde se afla locurile cu istoriile despre care au auzit la scoala. 

 

fototapet o hartă polițistă a lumii

 

Daca familia dumneavoastra are o pasiune pentru a calatori, veti face o distractie din a bifa pe harta, locurile unde ati fost sau din a va face o lista cu destinatiile unde vreti sa ajungeti. Puteti face ambele, deoarece fototapetele cu harti sunt mai mari. Alegeti o steluta sau un cerc cu o singura culoare - pentru locurile in care ati fost, iar cu alta culoare - adaugati in lista cu destinatiile dorite. Cum ati ajuns in aceste destinatii dorite, modificati culoarea stelutei sau a cercului. 

 

 

Mai multe idei de decora cu fototapete:

Fototapete 3D

10 Fototapete pentru dormitor! 

Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica.

Fototapete pentru Copii

Nu aveti o mezoneta! Imitati-o cu ajutorul unui fototapet!

Creati o atmosfera de vara in locuinta dumneavoastra!

Decoratie cu fototapete!

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

BLOG :: LIVRARE - PLATA - RETUR :: POZE CU CLIENȚII :: INSTRUCȚIUNI DE APLICARE :: CONTACT

Conditii de utilizare :: Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal. :: Politica de cookies si cu plasarea de cookies :: Producatori

Created by: 123.BG