Zona clientului
Parola uitata | Parola uitata

 Fototapete 3D 

 

 

 

     Tapetele obisnuite, deja au ramas in urma - locul lor este inlocuit de tapetele cu o versiune noua, care este mult mai buna. In fata au iesit deja  Fototapetale 3D

fototapete 3d

 

Ca pentru inceput - aceste fototapete sunt tridemsionale. Si, in primul rand - acest gen de tapete, fac ca imaginatia noastra sa lucreze mai eficace si ne uimesc cu conceptia lor uluitoare, combinand cele mai diferite culori, desene si forme. In al doilea rand - design-ul lor tridimensional unic, dau senzatia de adancime, ceea ce face ca imaginile din tapetele 3D sa arate in asa fel, incat parca ies din perete, atragandu-ne sa intram intr-o lume cu totul noua. Cea mai mare parte din fototapetele 3D, sunt create prin intermediul unor tehnici de grafica moderna, ce dau senzatia de dinamica si de miscare a spatiului.

 

fototapet 3d orase

 

Adaugati un farmec in plus locuintei dumneavoastra, cu ajutorul unei game largi de designe, care parca sar din peretele dumneavoastra. Diversitatea de tapete 3D este uriasa - puteti face alegerea intre o geometrie dramatica, pana la modelele fine si gingase, care creaza o noua dimensiune in locuinta dumneavoastra. Alegeti o imagine frumoasa cu natura sau poate o compozitie abstracta, care sa fie ca un accent in camera.  

 

fototapetul 3d orase

 

Fototapetele 3D sunt multidimensionale, si fara nici-un fel de problema, vor satisface toate gusturile si asteptarile. Acest gen de fototapete, il puteti amplasa in dormitor, bucatarie si in camera copiilor, sau poate ca in sufragerie. Peretele va fi ca un accent in camera si va atrage atentia prin aspectul impunator. Tapetele tridimensionale, reprezinta o modalitate minunata de a largi vizual spatiul in incaperi mici - cu ajutorul uni tapet 3D potrivit, dumneavoastra va puteti crea iluzia unei camere mai mari. Fototapetele ce creaza senzatia de adancime, maresc iluzia unui loc mai spatios.

 

fototapet 3d mare

 

Fototapetele 3D combina decoratiile frumoase, ornamentele provocatoare, forme si figuri ce activeaza imaginatia, si un design linistitor. Acest gen de tapete sunt intr-adevar o modalitate unica, de a va diversifica aspectul  plictisitor al peretilor locuintei dumneavoastra, creand o atmosfera mai moderna, ce va ului pe fiecare oaspete al locuintei. Desing-ul cuprinde forme de sah-mat. spirale, caleidoscop, grilaj si benzi, care, asezate intr-un spatiu ingust, creaza iluzia de spatiu si predau o atmosfera mai placuta. 

 

fototapet 3d pădure

 

Unul din cele mai populare si mai des intalnite tapete 3D, sunt cele care combina formele geometrice. Formele geometrice creaza o senzatie moderna de interior si introduc lux si ordine. Exista tipuri foarte diferite de fototapete tridimensionale cu forme geometrice - asa numitul model "color - block" sau, altfel spus, modelul ce combina culoarea deschisa cu culoarea inchisa, este extrem de modern si de cautat.

 

fototapet 3d fereastră

 

Fototapetele 3D sunt o alegere minunata in scopul difersificarii peretilor plictisitori. Variantele nenumarate de design si culori, satisfac si cele mai capricioase gusturi, iar locuinta dumneavoastra se va transforma intr-un loc cu adevarat modern si interesant. 

 

3d fototapet terasă la mare

 

3d fototapet pădure însorită

 

3d fototapet terasă la plajă

 

3d fototapet terasă la lac

Aici puteti vedea mai multe modele de: Fototapete 3D

 

Mai multe idei de decora cu fototapete:

10 Fototapete pentru dormitor!

Fototapete sau placate cu harta lumii! 

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Fototapete pentru Copii

Nu aveti o mezoneta! Imitati-o cu ajutorul unui fototapet!

Creati o atmosfera de vara in locuinta dumneavoastra!

Decoratie cu fototapete!

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica.

BLOG :: LIVRARE - PLATA - RETUR :: POZE CU CLIENȚII :: INSTRUCȚIUNI DE APLICARE :: CONTACT

Conditii de utilizare :: Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal. :: Politica de cookies si cu plasarea de cookies :: Producatori

Created by: 123.BG