Zona clientului
Parola uitata | Parola uitata

 Cum să alegem fototapetele pentru living?

 

fototapet 3D pentru living

 

Dacă ați decis să aduceți mai multă bucurie în casa dumneavoastră, preocupându-vă de ambianță, puteți să o faceți cu multă inspirație, îndeosebi dacă constatați câte oferte diverse veți găsi aici. Pe paginile fototapet24.ro oferim fototapete de calitate, de la producători europeni de top, cu imagini expresive și revigorante. Știți că pentru amenajarea unui spațiu este vorba de gust și de abilitatea de a realiza o combinație adecvată între culoare și lumină, precum și de asocierea cu stilul mobilelor existente și, nu în ultimul rând, cu spațiul.

 

fototapet unic pentru cerul albastru

 

Cu bunăvoință, vă puteți transforma casa într-un colț de rai sau în locul în care să puteți să vă și odihniți liniștiți, și să vă și bucurați de o atmosferă plăcută și confortabilă. Cu alte cuvinte, să vă întoarceți acasă cu zâmbetul pe buze. Iată de ce, vă propunem să alegeți unele dintre diversele tipuri de fototapete care pot contribui la înviorarea spațiului.

 

fototapet Oglinda pădurii de la o fereastră 

 

 

Cum să alegem   fototapetele pentru living? În funcție de condițiile sau interiorul living-ului dumneavoastră, precum și în funcție de gradul de iluminare a living-ului, puteți alege culorile adecvate și contrastul dintre acestea, iar în privința detaliilor și a modelelor concrete, este vorba de alegerea personală.

 

Tapet pentru camera de zi cu vedere de la fereastră spre New York

 

Totodată, vă putem oferi unele direcții de bază despre efectele generate. De exemplu, după cum poate ați remarcat, dacă ați văzut fototapete undeva, în care predomină culorile tari și tabloul parcă iese din ramă, inundând încăperea, acestea pot fi foarte potrivite pentru zonele active sau încăperi precum sufragerii, bucătării și camere mai mari, întrucât imaginea în sine imprimă prezență și un caracter puternic.

 

fototapt cu flori roșii pe pietre

 

Aceasta potențează vitalitatea, dar într-un spațiu mic poate apărea efectul contrar - senzația de apăsare. Iată de ce, chiar și atunci când alegeți fototapete pentru living, aveți în vedere că imaginile arată într-un fel când sunt privite și în alt fel se comportă într-un anumit spațiu. Respectiv, ele pot atât să amplifice, cât și să restrângă spațiul, dacă sunt alese în acest mod.

 

fototapet pentru living cu vedere la pod

 

Dacă aveți un living mai mic, de exemplu, în care intră lumină mai puțină, puteți alege acel tip de fototapete pentru living, care au perspectivă și oferă adâncime. Acestea pot fi peisaje, în care privirea se afundă în interiorul mării, până la luminile asfințitului și se unduiește pe o potecuță care pornește chiar din cameră, sau dealurile, care se succed, oferind perspectivă privirii, sau chiar unele dintre peisajele urbane, care induc bună dispoziție, cufundându-vă în locul respectiv, fascinându-vă.

 

fototapet 3D Imagini de fundal spectaculoase 

 

 

Dacă vă plac încântătoarele orășele vechi, vă puteți umple camera cu arome florale din veranda de vizavi, de exmplu. De asemenea, puteți alege să aveți marea la picioare și, întinzându-vă, să atingeți nisipul. Variantele de tapete pentru living sunt atât de multe încât numai imaginația dumneavoastră poate da răspunsul corect în privința celei mai potrivite alegeri. Și nu în ultimul rând -  ceea ce vă face să zâmbiți și să visați. Dar, după cum știți, succesul vine cu oportunitățile pe care ne permitem să le acceptăm că există pentru noi. Convingeți-vă!

 

fototapet vedere la cascada mare 

 

Mai multe idei de decora cu fototapete:

Fototapete 3D

Fototapete sau placate cu harta lumii! 

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Fototapete pentru Copii

Nu aveti o mezoneta! Imitati-o cu ajutorul unui fototapet!

Creati o atmosfera de vara in locuinta dumneavoastra!

Decoratie cu fototapete!

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica.

Unde se potrivesc fototapetele cu flori?

Cum să alegem un fototapet potrivit pentru dormitor sau living?

BLOG :: LIVRARE - PLATA - RETUR :: INSTRUCȚIUNI DE APLICARE :: CONTACT :: FOTOGRAFII DE LA CLIENŢI

Conditii de utilizare :: Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal. :: Politica de cookies si cu plasarea de cookies :: Producatori

Created by: 123.BG