Zona clientului
Parola uitata | Parola uitata

 10 Fototapete pentru dormitor!

 

  фототапет за спалня снимка улица

 

Fototapetele emana frumusete, caracter, inspiratie si eleganta, ce provoaca o senzatie de pietate in fiecare dimineata, atunci cand va treziti, si in fiecare noapte, atunci cand adormiti. Orice persoana in varsta petrece aproxximativ o treime din viata in dormitor, asa ca este extrem de important sa va inconjurati de imagini care va inspira, trezesc spiritul si pasiunea pentru viata, si in acelasi timp va motiveaza. 

 

фототапетиза спалня снимка палма 

 

In aceasta colectie de fototapete pentru dormitor, nu lipsesc nici imaginile inspirative. Singura dumneavoastra dilema, este ce fototapet sa alegeti pentru peretii locuintei, din cele cateva mii de propuneri. 

 

фототапет за спалня снимка рози

 

Incepand cu peisajele marete din natura, plaja, mari, asfintit, cascade, paduri si flori, pana creatiile impresionante ale omului - poduri, monumente si orase, aceste fototapete, iau cele mai impresionante privelisti din lume si le lasa pe peretii dormitorului dumneavoastra. 

фототапет за спалня снимка гора

 

Indiferent ce fel de persoana suntei - aventurist, calator, un iubitor al naturii sau aveti o inclinare catre monumentele vestite din intreaga lume, fototapetele noastre pentru dormitor, nu va vor dezamagi. 

 

фототапет за спалня снимка розова гора

 

De la Taj mahal pana la Turnul Eiffel, de la faruri pana la podurile acoperite, de la minunile naturii precum Grand Canyon, pana la orasele moderne construite de oameni, colectia noastra de fototapete pentru dormitor, este extraordinar de cuprinzatoare.

 

фототапет за спалня снимка каменни цветя

 

Culorile de toamna, jugastrul japonez, izvoare, cascade, delfini  si campuri cu lalele, toate astea sunt numai o parte din temele pe care le puteti gasi. Alegeti-va un tapet pentru dormitorul dumneavoastra, rasfoind colectia noastra uriasa. 

 фототапет за спалня снимка плаж

 

фототапет за спалня снимка цветя

 

фототапет за спалня снимка остров

 

фототапет за спалня снимка къщи 

LIVRARE - PLATA - RETUR :: POZE CU CLIENȚII :: INSTRUCTII DE MONTAJ :: CONTACT

10 Fototapete pentru dormitor! :: Fototapete cu harta lumii :: Fototapete cu pietre, caramida si lemn :: Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica. :: 3D Fototapet :: Fototapete Pentru Copii :: Creati o atmosfera de vara! :: Fototapetele cu peisaje orasenesti :: Producatori :: Decoratie cu fototapete!

Created by: 123.BG