Zona clientului
Parola uitata | Parola uitata

 10 Fototapete pentru dormitor!

 

 

  Fototapetul pentru dormitor strada

 

Fototapetele emana frumusete, caracter, inspiratie si eleganta, ce provoaca o senzatie de pietate in fiecare dimineata, atunci cand va treziti, si in fiecare noapte, atunci cand adormiti. Orice persoana in varsta petrece aproxximativ o treime din viata in dormitor, asa ca este extrem de important sa va inconjurati de imagini care va inspira, trezesc spiritul si pasiunea pentru viata, si in acelasi timp va motiveaza. 

 

Fototapetul pentru dormitor unui palmier 

 

In aceasta colectie de fototapete pentru dormitor, nu lipsesc nici imaginile inspirative. Singura dumneavoastra dilema, este ce fototapet sa alegeti pentru peretii locuintei, din cele cateva mii de propuneri. 

 

Fototapetул pentru dormitor trandafiri

 

Incepand cu peisajele marete din natura, plaja, mari, asfintit, cascade, paduri si flori, pana creatiile impresionante ale omului - poduri, monumente si orase, aceste fototapete, iau cele mai impresionante privelisti din lume si le lasa pe peretii dormitorului dumneavoastra. 

fototapetul pentru dormitor unei păduri

 

Indiferent ce fel de persoana suntei - aventurist, calator, un iubitor al naturii sau aveti o inclinare catre monumentele vestite din intreaga lume, fototapetele noastre pentru dormitor, nu va vor dezamagi. 

 

Fototapetul pentru dormitor pădure roz

 

De la Taj mahal pana la Turnul Eiffel, de la faruri pana la podurile acoperite, de la minunile naturii precum Grand Canyon, pana la orasele moderne construite de oameni, colectia noastra de fototapete pentru dormitor, este extraordinar de cuprinzatoare.

 

Fototapetul pentru dormitor  flori albe din piatră

 

Culorile de toamna, jugastrul japonez, izvoare, cascade, delfini  si campuri cu lalele, toate astea sunt numai o parte din temele pe care le puteti gasi. Alegeti-va un tapet pentru dormitorul dumneavoastra, rasfoind colectia noastra uriasa. 

 Fototapetul pentru dormitor plajă și mare

 

Fototapetul pentru dormitor flori

 

Fototapetul pentru dormitor insulă pe mare

 

Fototapetul pentru dormitor case 

 

 

Mai multe idei de decora cu fototapete:

Fototapete 3D

Fototapete sau placate cu harta lumii! 

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Fototapete pentru Copii

Nu aveti o mezoneta! Imitati-o cu ajutorul unui fototapet!

Creati o atmosfera de vara in locuinta dumneavoastra!

Decoratie cu fototapete!

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica.

BLOG :: LIVRARE - PLATA - RETUR :: POZE CU CLIENȚII :: INSTRUCȚIUNI DE APLICARE :: CONTACT

Conditii de utilizare :: Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal. :: Politica de cookies si cu plasarea de cookies :: Producatori

Created by: 123.BG