Zona clientului
Parola uitata | Parola uitata

 

Cum să alegem un fototapet potrivit pentru dormitor sau living?

 tapet foto unic cu vedere la Londra

 

Camera dumneavoastră nu este suficient de interesantă sau doriți să îi conferiţi puțină unicitate și diversitate? Vi se pare că pereții dumneavoastră albi au nevoie de un aspect mai proaspăt? Ce ați spune dacă de fiecare dată când veți intra în living sau dormitor, veţi fi înconjurat  de o atmosferă proaspătă, unde să vă bucurați de odihna meritată?

 

 pix

 

Dimensiunea este importantă!

Secretul creării unui decor adecvat, cu ajutorul fototapetului, se ascunde în dimensiunea acestuia. Fototapetul vă poate schimba camera, iar dacă doriți puteți chiar și să creați un anumit stil pe care să îl urmați. Dacă doriți un fototapet parțial trebuie să aveți în vedere culoarea, textura și stilul acestuia.

decorarea pereților din piatră

 

 Culoarea potrivită!

 

 magie de toamnă

 

Culoare are o importanță imensă în decizia asupra alegerii fototapetului. Puteți crea o atmosferă relaxantă și liniștitoare sau să faceți camera veselă și atractivă. Acordați timp suficient pentru vizualizarea colecției imense de fototapete pentru living sau dormitor, pe fototapet24.ropentru a-l alege pe cel mai potrivit.

 priveliște minunată de la fereastră către natura magică

Dacă căutați un fototapet pentru o cameră mică, se recomandă să alegeți unul într-o culoare deschisă, cu un design simplu, pentru a nu micșora vizual camera. Fototapetul nu trebuie să aibă detalii complicate, sau în exces. De exemplu, alegeți un fototapet albastru deschis cu ursuleți pentru camera copilului dumneavoastră. Pentru o cameră mai mare, puteți alege un fototapet mai închis, care să impresioneze persoanele care intră în cameră. De exemplu, alegeți un peisaj urban mare pentru a crea în cameră atmosfera dorită.
Alegeți fototapetul potrivit cu caracterului dumneavoastră! 

 vedere unică

Stilul trebuie să corespundă caracterului dumneavoastră. Este important să alegeți un fototapet pe care să îl priviți cu plăcere în fiecare zi. Cumpărați un fototapet care să vă exprime unicitatea și ceea ce iubiți.

 poveste de toamnă de aur

Amplasare, Amplasare, Amplasare!

 

Ce vă atrage privirea întâi, atunci când intrați într-o cameră? Trebuie să vă gândiți la cea mai bună amplasare și la locul în care să folosiți fototapetul dumneavoastră. Fiecare cameră are condițiile sale specifice, de aceea, iată câteva sfatui importante pe care să le aveți în vedere când decideți în ce cameră să montați un fototapet.

Dormitorul: Peretele de deasupra patului este punctul principal al camerei. Alegeți un fototapet mic, care să se potrivească în mod ideal deasupra patului. Dacă doriți un efect mai dramatic, puteți acoperi întregul perete.

Sufrageria: Stabiliți montarea fototapetului, în funcție de direcția în care priviți prima dată când intrați în cameră. Acoperiți un perete gol, care se potrivește cel mai bine cu atmosfera sufrageriei sau folosiți un fototapet panoramic, care să se potrivească cu dimensiunile mesei. 

Bucătăria: Întrucât bucătăria nu dispune de mult spațiu pentru dezlănțuirea imaginației dumneavoastră în privința decorării, folosiți un fototapet care să schimbe încăperea. Pentru a reînnoi atmosfera, puteţi alege de la fototapete cu bucătării străine, până la peisaje fabuloase, pentru a reînnoi atmosfera. Fototapetele pentru bucătărie pot fi o opțiune minunată pentru acoperirea unor unghere sau a dulapurilor vechi.

 

 

Mai multe idei de decora cu fototapete:

Fototapete 3D

Fototapete sau placate cu harta lumii! 

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Fototapete pentru Copii

Nu aveti o mezoneta! Imitati-o cu ajutorul unui fototapet!

Creati o atmosfera de vara in locuinta dumneavoastra!

Decoratie cu fototapete!

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica. 

Cum să alegem fototapetele pentru living?

Unde se potrivesc fototapetele cu flori?

 

BLOG :: LIVRARE - PLATA - RETUR :: INSTRUCȚIUNI DE APLICARE :: CONTACT :: FOTOGRAFII DE LA CLIENŢI

Conditii de utilizare :: Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal. :: Politica de cookies si cu plasarea de cookies :: Producatori

Created by: 123.BG