Zona clientului
Parola uitata | Parola uitata

 Daruiti-i copilului dumneavoastra cea mai frumoasa cameracu tema subacvatica.

 

фототапет морско дъно с делфини и косатки

 

De la personajele preferate din desenele animate SpongeBob SquarePants pana la filmele preferate Disney avand ca eroi principali locuitorii marii, copiii iubesc tot ce este legat de ocean. Micutii iubesc stelele de mare, delfinii, broastele testoase si recifii de corali multicolori. De ce sa nu faceti copilului dumneavoastra cea mai frumoasa camera, folosind un fototapet cu o imagine de pe fundul marii?

 

фототапет море с риби

 

 

Aveti de ales intre mii de imagini cu oceanul. Din cele preferate copiilor, sunt si imaginile cu delfini si sirene. Altele sunt mai realiste, cu balene care sar in apa sau peste cu culori aprinse inotand in jurul unui coral. Incepeti decorarea lasand copilului posibilitatea de a-si alege fototapetul preferat.


фототапет с делфини

 

 

Dupa ce ati lipit fototapetul, incepeti sa va imaginati si sa creati. Toata camera sa arate in asa fel incat sa creeze senzatia ca este sub suprafata, ce ziceti? Ati putea adauga un fototapet acvatic pe tavan, sa arate ca si cum, pestii innoata peste tot in camera. 

 

фототапет с риби и корали

 

Exista multe alte idei de decorare cu motive acvatice - ancore, perne in forma de stea de mare, decoratii cu nisip, sfori sau scaune suspendate, cearsafuri cu pesti, si chiar paturi moi sau fotolii moi, adecvate pentru decorarea camerei. O modalitate amuzanta de a adauga un colorit, este de a folosi o lava lamp, ce imita balonase ce se misca in apa. 

 

фототапет море с делфини

 

 O modalitate de a efectua decorarea impreuna cu copilul, este includerea a diferite inventii, care sa predea camerei un aspect finalizat. Planuiti sa ajungi si pana la plaja? Trimiteti copiii sa adune toate scoicile si cochiliile pe care le gasesc, dupa care acasa incepeti sa le prelucrati. Una din idei, ar fi sa le folositi pentru acoperirea suportului lampei, sa faceti o rama pentru oglinda sau pentru fotografii care sa atarne pe perete. 

 

фототапет с водопад и риби

 

Cand camera dumneavoastra subacvatica va fi terminata, copiii vor crede ca au cea mai frumoasa camera pe care au vazut-o vreodata - si cu mandrie o vor arata la toti prietenii. Se vor ruga ca prietenii sa ramana sa doarma acasa, numai sa poata sa o arate la toti. 

LIVRARE - PLATA - RETUR :: POZE CU CLIENȚII :: INSTRUCTII DE MONTAJ :: CONTACT

10 Fototapete pentru dormitor! :: Fototapete cu harta lumii :: Fototapete cu pietre, caramida si lemn :: Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica. :: 3D Fototapet :: Fototapete Pentru Copii :: Creati o atmosfera de vara! :: Fototapetele cu peisaje orasenesti :: Producatori :: Decoratie cu fototapete!

Created by: 123.BG