Zona clientului
Parola uitata | Parola uitata

 Daruiti-i copilului dumneavoastra cea mai frumoasa cameracu tema subacvatica.

 

 

fototapetul fundul mării cu delfinii și boii

 

De la personajele preferate din desenele animate SpongeBob SquarePants pana la filmele preferate Disney avand ca eroi principali locuitorii marii, copiii iubesc tot ce este legat de ocean. Micutii iubesc stelele de mare, delfinii, broastele testoase si recifii de corali multicolori. De ce sa nu faceti copilului dumneavoastra cea mai frumoasa camera, folosind un fototapet cu o imagine de pe fundul marii?

 

fototapetul mare cu pește

 

 

Aveti de ales intre mii de imagini cu oceanul. Din cele preferate copiilor, sunt si imaginile cu delfini si sirene. Altele sunt mai realiste, cu balene care sar in apa sau peste cu culori aprinse inotand in jurul unui coral. Incepeti decorarea lasand copilului posibilitatea de a-si alege fototapetul preferat.


fototapetul delfini

 

 

Dupa ce ati lipit fototapetul, incepeti sa va imaginati si sa creati. Toata camera sa arate in asa fel incat sa creeze senzatia ca este sub suprafata, ce ziceti? Ati putea adauga un fototapet acvatic pe tavan, sa arate ca si cum, pestii innoata peste tot in camera. 

 

fototapetul pește și corali

 

Exista multe alte idei de decorare cu motive acvatice - ancore, perne in forma de stea de mare, decoratii cu nisip, sfori sau scaune suspendate, cearsafuri cu pesti, si chiar paturi moi sau fotolii moi, adecvate pentru decorarea camerei. O modalitate amuzanta de a adauga un colorit, este de a folosi o lava lamp, ce imita balonase ce se misca in apa. 

 

fototapetul mare cu delfinii

 

 O modalitate de a efectua decorarea impreuna cu copilul, este includerea a diferite inventii, care sa predea camerei un aspect finalizat. Planuiti sa ajungi si pana la plaja? Trimiteti copiii sa adune toate scoicile si cochiliile pe care le gasesc, dupa care acasa incepeti sa le prelucrati. Una din idei, ar fi sa le folositi pentru acoperirea suportului lampei, sa faceti o rama pentru oglinda sau pentru fotografii care sa atarne pe perete. 

 

fototapetul cascadă și pești

 

Cand camera dumneavoastra subacvatica va fi terminata, copiii vor crede ca au cea mai frumoasa camera pe care au vazut-o vreodata - si cu mandrie o vor arata la toti prietenii. Se vor ruga ca prietenii sa ramana sa doarma acasa, numai sa poata sa o arate la toti. 

 

Mai multe idei de decora cu fototapete:

Fototapete 3D

10 Fototapete pentru dormitor!

Fototapete sau placate cu harta lumii! 

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Fototapete pentru Copii

Nu aveti o mezoneta! Imitati-o cu ajutorul unui fototapet!

Creati o atmosfera de vara in locuinta dumneavoastra!

Decoratie cu fototapete!

 

 

BLOG :: LIVRARE - PLATA - RETUR :: POZE CU CLIENȚII :: INSTRUCȚIUNI DE APLICARE :: CONTACT

Conditii de utilizare :: Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal. :: Politica de cookies si cu plasarea de cookies :: Producatori

Created by: 123.BG