Zona clientului
Parola uitata | Parola uitata

 Fototapete pentru Copii

 

fototapete Disney Princess    фототапет на мечо пух

 

Camera copilului, intr-adevar este un loc special. Este locul unde copilul trebuie sa se simta confortabil, linistit si fericit. Exista mii de stiluri, culori si accente, intre care aveti de ales, atunci cand va amenajati interiorul camerei copilului.

 

fototapete animale     fototapete animale

 

Diversitatea tapetelor pentru copii este uriasa, ceea ce inseamna ca, probabil, partea cea mai grea, va fi sa va opriti la un anumit gen, din tot ce vi se ofera. Fototapetul poate sa exprime natura copilului si poate avea legatura cu vreunul din hobby-ul lui sau ceva ce acestuia ii place. Aveti o diversitate extraordinar de mare de tipuri, stiluri si culori, si cu siguranta va veti opri la un fototapet, care sa va placa nu numai dumneavoastra, dar si copilului dumneavoastra. O idee buna ar fi, sa alegeti mai intai fototapetul care va sublinia accentul in camera, dupa care sa urmariti stilul camerei, in functie de tapet.

 

fototapete cars    fototapet winx

Daca aveti un copil mai mare sau este un sportiv inflacarat inca de mic, puteti alege un tapet cu tema sportiva - exista mii de fototapete la tema basketball, voleibol, volleyball sau football.

 

fototapet football  фототапет на футболно игрище

 

Puteti alege si un fototapet cu filmul preferat al copilului sau cu instrumentul preferat la care canta. Oricum ati dori sa va decorati peretele, cu siguranta veti descoperi fototapetul potrivit, pe gustul dumneavoastra si al copilului.

 

    fototapete avengers         фототапет на пепеляшка

 

Folositi-va imaginea linistit atunci cand vorbim de fototapetele pentru copii - puteti alege de la fotografiile reale cu animale in natura pana la cele cu eroii din desenele animate, in culori aprinse. Aveti posiblitatea de a alege si intre tapete cu camioane si masini, dinozauri, jungla, princese si castele din povesti, fluturi si rinoceri. Alegerea fototapetului dorit se va transforma intr-o adevarata distractie, iar rezultatul final va satisface chiar si cele mai sofisticate asteptari. 

 

fototapete frozen 

LIVRARE - PLATA - RETUR :: POZE CU CLIENȚII :: INSTRUCTII DE MONTAJ :: CONTACT

Conditii de utilizare :: Politica privată și confidențialitate :: 10 Fototapete pentru dormitor! :: Fototapete cu harta lumii :: Fototapete cu pietre, caramida si lemn :: Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica. :: 3D Fototapet :: Fototapete Pentru Copii :: Creati o atmosfera de vara! :: Fototapetele cu peisaje orasenesti :: Producatori :: Decoratie cu fototapete!

Created by: 123.BG