Zona clientului
Parola uitata | Parola uitata

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

 

фототапет с тухли

 

Pietrele sunt o adevarata opera de arta - unele din ele sunt cu margini mai aspre si forme unice, iar altele sunt rotunde si netede. Create in cele mai diferite forme, dimensiuni si culori, pietrele sunt o alegere incredibila pentru un design de interior. Insa, de multe ori, sunt un material cu care se lucreaza destul de greu, iar rezultatul final, nu intotdeauna va coincide cu asteptarile. In ajutor vine decorarea cu fototapete cu pietre de perete - o solutie incredibil de usor de realizat, care va reduce cheltuielile, multi nervi si timp pretios, iar rezultatul final va va uimi.

 

фототапет с камък

 

Fototapetele cu pietre va creaza iluzia ca intr-adevar aveti un perete din pietre, fara a fi nevoie, de fapt, sa faceti lucrul asta. Pe piata sunt tot felul de design-uri cu pereti cu pietre - o textura cu piatra si caramida, piatra sau caldaram, mozaica, balastru sau pietra marunta. Puteti alege si o textura din Maroco, ce va va transforma in totalitate camera. 

 

фототапет с дърво

 

Fototapetele cu piatra, caramida si lemn, reprezinta una din cele mai interesante inventii de amenajare a interiorului. Ele creaza intr-adevar un design de interior unic, care nu cedeaza ca frumusete, in fata peretilor adevarati cu pietre. Un asemenea gen de fototapet in sufragerie, face minuni prin atmosfera pe care o creaza, trimitandu-va in Orientul Indepartat sau intr-o mezoneta mederna din centrul Parisului. 

 

фототапет тухлена стена 

фототапет бяла тухла

 

Exista fototapete ce combina caramida cu piatra, exista tapete cu balastru multicolor sau cu o structura mai simplificata. Puteti face asa incat camera dumneavoastra sa semene cu o casa spatioasa de lux, cu ajutorul unui tapet cu marmura alba sau sa semene cu o casa veche aristocrata, optand pentru un design mai greu, cu pietre mari vechi. 

 

фототапет каменна стена

фототапет дървена стена

фототапет бял камък

 

Avand in vedere complicitatea construirii unui perete real cu pietre, depunerea si indepartarea unui tapet cu pietre, reprezinta un avantaj urias. Nu are rost sa comentam, cat de usor si economic va este sa folositi un asemenea tapet, decat sa lipiti pietre pe perete, riscand sa cheltuiti o suma uriasa si sa nu otineti nici rezultatul final preconizat. 

 

фототапет кафяв камък

фототапет бежова стена

 

фототапет бяла дървена стена 

LIVRARE - PLATA - RETUR :: POZE CU CLIENȚII :: INSTRUCTII DE MONTAJ :: CONTACT

10 Fototapete pentru dormitor! :: Fototapete cu harta lumii :: Fototapete cu pietre, caramida si lemn :: Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica. :: 3D Fototapet :: Fototapete Pentru Copii :: Creati o atmosfera de vara! :: Fototapetele cu peisaje orasenesti :: Producatori :: Decoratie cu fototapete!

Created by: 123.BG