Zona clientului
Parola uitata | Parola uitata

Nu aveti o mezoneta! Imitati-o cu ajutorul unui fototapet!

 

      

 

Fototapetele cu peisaje orasenesti au doua scopuri. Ele inspira viata si energie intr-o camera, care initial a avut peretii mari, spatiosi. Creaza impresia ca oamenii din camera se afla undeva, in alta parte – de obicei, se afla in varful unei cladiri, de unde privesc orasul si se bucura de frumusetea metropolisului.

 

 

     

 


Farmecul este, ca fototapetul nu emite nici unul din zgomotele traditionale intalnite in marile orase – claxoanele automobilelor, zgomotul elicopterelor si avioanelor sau uriasele ventilatoare ale cuptoarelor si aparatelor de aer conditionat ce functioneaza.   

 

 

     

 

 

Dup ace ati depus tapetul cu peisajul din oras, poate ca veti dori sa va decorati camera, in asa fel incat sa savurati privelistea. Daca cea mai mare parte din perete ati ocupat-o cu o canapea, o puteti muta in asa fel incat sa priveasca spre fototapet. Sau, poate ca veti dori sa creati iluzia ca fototapetul de fapt este o fereastra.


 

        

 

 

Acest lucru il puteti face prin despartirea fototapetului cu o parte din perete intre segmentele acestuia, unde pot fi contactele electrice si corpurile de iluminat de perete. Cand toate vor fi puse la locul lor, asezati-va undeva si priviti orasul preferat, contempland arhitectura.  

 

 

LIVRARE - PLATA - RETUR :: POZE CU CLIENȚII :: INSTRUCTII DE MONTAJ :: CONTACT

10 Fototapete pentru dormitor! :: Fototapete cu harta lumii :: Fototapete cu pietre, caramida si lemn :: Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica. :: 3D Fototapet :: Fototapete Pentru Copii :: Creati o atmosfera de vara! :: Fototapetele cu peisaje orasenesti :: Producatori :: Decoratie cu fototapete!

Created by: 123.BG