Zona clientului
Parola uitata | Parola uitata

Nu aveti o mezoneta! Imitati-o cu ajutorul unui fototapet!

 

fototapet fereastră vedere New York

      

 

Fototapetele cu peisaje orasenesti au doua scopuri. Ele inspira viata si energie intr-o camera, care initial a avut peretii mari, spatiosi. Creaza impresia ca oamenii din camera se afla undeva, in alta parte – de obicei, se afla in varful unei cladiri, de unde privesc orasul si se bucura de frumusetea metropolisului.

 

 

     fototapet casa veche

 


Farmecul este, ca fototapetul nu emite nici unul din zgomotele traditionale intalnite in marile orase – claxoanele automobilelor, zgomotul elicopterelor si avioanelor sau uriasele ventilatoare ale cuptoarelor si aparatelor de aer conditionat ce functioneaza.   

 

 

  fototapet stradă colorată   

 

 

Dup ace ati depus tapetul cu peisajul din oras, poate ca veti dori sa va decorati camera, in asa fel incat sa savurati privelistea. Daca cea mai mare parte din perete ati ocupat-o cu o canapea, o puteti muta in asa fel incat sa priveasca spre fototapet. Sau, poate ca veti dori sa creati iluzia ca fototapetul de fapt este o fereastra.


 

fototapet un oraș alb-negru        

 

 

Acest lucru il puteti face prin despartirea fototapetului cu o parte din perete intre segmentele acestuia, unde pot fi contactele electrice si corpurile de iluminat de perete. Cand toate vor fi puse la locul lor, asezati-va undeva si priviti orasul preferat, contempland arhitectura.  

 

fototapet un pod din oraș

 

 Mai multe idei de decora cu fototapete:

Fototapete 3D

Fototapete sau placate cu harta lumii! 

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Fototapete pentru Copii

10 Fototapete pentru dormitor!

Creati o atmosfera de vara in locuinta dumneavoastra!

Decoratie cu fototapete!

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica.

BLOG :: LIVRARE - PLATA - RETUR :: POZE CU CLIENȚII :: INSTRUCȚIUNI DE APLICARE :: CONTACT

Conditii de utilizare :: Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal. :: Politica de cookies si cu plasarea de cookies :: Producatori

Created by: 123.BG