Nume:  Parola: 
 

Categorii

 

 

 


In mod specific
89 - TERRASSE - W+G
Fototapet (L366 х I254 cm) - 8 parti. Adeziv inclus si Livrare Gratuita
Pret (TVA incl.):
49.99 €

 

Nu aveti o mezoneta! Imitati-o cu ajutorul unui fototapet!

 

                  фототапет рио де жанейро

 

Fototapetele cu peisaje orasenesti au doua scopuri. Ele inspira viata si energie intr-o camera, care initial a avut peretii mari, spatiosi. Creaza impresia ca oamenii din camera se afla undeva, in alta parte – de obicei, se afla in varful unei cladiri, de unde privesc orasul si se bucura de frumusetea metropolisului. Farmecul este, ca fototapetul nu emite nici unul din zgomotele traditionale intalnite in marile orase – claxoanele automobilelor, zgomotul elicopterelor si avioanelor sau uriasele ventilatoare ale cuptoarelor si aparatelor de aer conditionat ce functioneaza.   

 

     фототапет на град венеция        фототапет град Ню Йорк черно бял    

 

Dup ace ati depus tapetul cu peisajul din oras, poate ca veti dori sa va decorati camera, in asa fel incat sa savurati privelistea. Daca cea mai mare parte din perete ati ocupat-o cu o canapea, o puteti muta in asa fel incat sa priveasca spre fototapet. Sau, poate ca veti dori sa creati iluzia ca fototapetul de fapt este o fereastra. Acest lucru il puteti face prin despartirea fototapetului cu o parte din perete intre segmentele acestuia, unde pot fi contactele electrice si corpurile de iluminat de perete. Cand toate vor fi puse la locul lor, asezati-va undeva si priviti orasul preferat, contempland arhitectura. 

 

        фототапет на град Лондон             фототапет на Сан Марко Венеция

 

Този образ на Ню Йорк небостъргачи в залеза дава илюзията, че къщата в мезонет, където можете да се насладите на гледката на залеза всяка вечер.