Zona clientului
Parola uitata | Parola uitata

Cum sa creem o atmosfera de relaxare acasa?

 

          

 

Oamenii ocupati au nevoie de odihna. Cand zgomotul si agitatia vietii de zi cu zi ne obosesc, atunci vrem sa ne izolam si sa gasim un loc linistit de odihna. Acest loc, de cele mai multe ori este padurea. O plimbare rapida prin parc sau un camping in munte, sunt “evadarea” ideala. Fototapetul adecvat va poate ajuta da aceasta senzatie de armonie, fara a iesi din casa.

Aveti la dispozitie toate padurile dese, din toate colturile lumii. Pueti alege intre jungla Asiei sau o padure de foioase.

Exista o gama bogata de fototapete cu paduri sau munti, ce pot crea o atmosfera placuta si de relaxare. Pot ajuta functionarii dintr-un birou sa se relaxeze sau pot crea atmosfera ideala in hol sau in dormitor. 

LIVRARE - PLATA - RETUR :: POZE CU CLIENȚII :: INSTRUCTII DE MONTAJ :: CONTACT

Conditii de utilizare :: Politica privată și confidențialitate :: 10 Fototapete pentru dormitor! :: Fototapete cu harta lumii :: Fototapete cu pietre, caramida si lemn :: Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica. :: 3D Fototapet :: Fototapete Pentru Copii :: Creati o atmosfera de vara! :: Fototapetele cu peisaje orasenesti :: Producatori :: Decoratie cu fototapete!

Created by: 123.BG