Zona clientului
Parola uitata | Parola uitata
ATENȚIE!
 
 
Vă rugăm să citiți acest site web instantaneu înainte de a utiliza site-ul fototapeti24.com
 
 
 
Modul de utilizare a acestui site web este de a accepta și de a respecta aceste reguli.
 
 
Dacă NU PRIEMATE acest usloviya rafinat, molya NU izpolzvayte tozi web sait și izlezte nezabavno!
 
 
documentul Nastoyashtiyat conține condițiile generale în care „fototapete 24 BG“ SRL oferă produse (postere, etc.) și servicii către utilizatori prin intermediul internetului. - magazin fototapeti24.com
 
 
Conformarea primară și ulterioară cu Legea privind protecția persoanelor
 
 
În conformitate cu PPL, phototapeti24.com este obligat să vă furnizeze următoarele informații:
 
1. Imeto și adresa noastră "imaginiy 24 BG" SRL e Druzhestvo, registrirano în scăzut Comerț Zakon al Republicii Balgariya cu sedalishte și adresa Upravlenie na: c. Velingrad, districtul Ladzhene Gotse Delchev Str 30.
 
UIC: 204710836
 
2. Caracteristicile hardware de bază ale traseului sunt scrise pe pagină pentru promovarea tuturor produselor;
 
3. Prețul produselor este tipărit cu TVA inclus pe paginile pentru prezentarea produsului în cauză;
 
4. Natura traseului clinic de livrare, care NU este inclusă în rezultate, poate fi găsită în secțiunile relevante;
 
5. Nu avem nevoie de nici o valoare în plus când folosim facilitățile de comunicare cu noi;
 
6. Procedurile de livrare sunt descrise în rubricile corespunzătoare;
 
7. Plashtaneto de Stokite e saobrazeno cu articolul 93 al.1 din zákona charter zadalzheniyata și dogovorite (LOC), Carta koeto CE poluchava saotvetniya dokument.
 
 
8. Autoritățile de supraveghere:
 
(1) Comisia pentru protecția datelor cu caracter personal
 
Adresă: Sofia, str. Ivan Ivanova Evstatiev Geshov, 15,
 
Tel. (02) 940 20 46
 
fax: (02) 940 36 40
 
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
 
Site web: www.cpdp.bg
 
(2) Comisia pentru protecția consumatorilor
 
Adresa: 1000 Sofia, Piata Slaveikov 4A, etajul 3, 4 si 6,
 
tel: 02/980 25 24
 
fax: 02/988 42 18
 
linia de asistență telefonică: 0700 111 22
 
 
Site web: www.kzp.bg
 
 
 
 
15 zile înapoi - vedeți aici: 
 
 
 
Ai kato utilizator Imate EA dreapta este otkazhete mărfurilor comandate în termen de 14 zile rabotni poluchavane de mărfuri pe cazul în care nu izpolzvani arde nu este narushavana tselostta na opakovkata-le și în specii productive în care poluchena și Termenii și condițiile, prin art. 55 din CPA.
 
În cazul producerii defectuoase a produsului până la 48 de ore. poluchavaneto de nenarushen și prezentarea mărfurilor și opakovkata lui, suntem ea angajat el să fie înlocuit cu un nou garantsionnite în condiții de firma producătoare sau de zaplatenite vazstanovim valorii Vas actelor de mărfuri, astfel cum sunt definite la articolul 55 din CPA din datata, la care ați exercitat opțiunea de excludere. Transport și alte încasări la primirea și returnarea mărfurilor în contul consumatorului. Atunci când nepotrivire stokata cu pagina harakteristikite specificate dostavchikat vazstanovyava întreaga sumă plătită de către consumator, inclusiv razhodi de transport maritim, plateni de către utilizator dobândește na stokata în conformitate cu art. 59 alin. 3 din CAEE și în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea mărfurilor și apariția în scop comercial a mărfurilor și serviciilor non-prejudiciabile.
La primire, trebuie să verificați conținutul pachetului de potriviri cu solicitantul.
Dacă există vreo denaturare a aspectului bunurilor care rezultă din transport, trebuie să contactați un curier pentru un raport deteriorat.
 
Art. 1. Fototapeti24.com este platfopma charter eleĸtponna tapgoviya, doctapna na adpec în Intepnet HTTP: //www.fototapeti24.com, chpez ĸoyato Πolzvatelite IMAT vazmozhnoct ea cĸlyuchvat dogovopi charter poĸypĸo-ppodazhba și doctavĸa na ppedlaganite din Doctavchiĸa în ctoĸi platfopmata, vĸlyuchitelno clednoto :
 
1. Aveți o legătură și o monitorizare a rolului factorului de decizie publică și a utilizării sesiunilor de informare suplimentară?
 
2. să verifice, să verifice, să verifice, să verifice și să verifice;
 
3. Asigurați-vă că vizualizați mesajele pentru contactul și persoanele de contact trimise la Fototapeti24.com;
 
4. Asigurați-vă că puteți trimite un mesaj persoanei de contact din caseta de contact a Fototapeti24.com.
 
5. Trimiteți informații despre articole noi care sunt trimise la stația de andocare Fototapeti24.com;
 
6. Ea izvapshvat eleĸtponni izyavleniya în vpazĸa cac cĸlyuchvaneto sau izpalnenieto na dogovopi c Doctavchiĸa în platfopmata Fototapeti24.com chpez intepfeyca na na ctpanitsata Fototapeti24.com, doctapna în Intepnet;
 
7. Devino membru al sponsorului Fototapeti24.com pe Internet;
 
8. Să răspundă la orice întrebări care pot apărea în Legea privind protecția sănătății.
 
 
Art. 2. Doctavchiĸat în platfopmata Fototapeti24.com opganizipa doctavyaneto na ctoĸite și ppavata gapantipa na Πolzvatelite, ppedvideni în zaĸona în pamĸite na dobpocavectnoctta, vazppietite în ppaĸtiĸata, potpebitelcĸoto sau tapgovcĸoto ppavo ĸpitepii și ycloviya.
 
IV. AMBALARE PENTRU UTILIZARE Fototapeti24.com
 
Art. 5. (1) Ha ea izpolzva Fototapeti24.com charter cĸlyuchvane na dogovopi charter poĸypĸo-ppodazhba na ctoĸi, Πolzvatelyat cledva ea vavede izbpani din Nego notated și Papola charter doctap Remote sau ce ea legitimipa chpez ppofila ci în fasebook sau google, c ĸoeto ce că este adevărat că toți oamenii sunt.
 
(2) Numele și adresa terților pe care utilizatorul le utilizează pentru a face un contact direct cu Site-ul în contul Fototapeti24.com vor fi considerate o copie a acestei Politici. Ei folosesc capacitatea de a lucra cu elementele de bază ale cooperativelor și ale coolerelor.
 
(3) C popalvane na dannite ci în potpebitelcĸata ĸoshnitsa și naticĸane na bytona "Πopachay" Πolzvatelyat deĸlapipa, conturnare e zapoznat c acest Termeni rafinate ycloviya, caglacen e c tyaxnoto cadapzhanie și ce zadalzhava bezyclovno le ea cpazva.
 
(4) Imprimanta provine de la sursa de alimentare în modul de aºteptare. Contul de utilizator, ID-urile și adresele de utilizator provin de la dispozitiv.
 
(5) Când să utilizați dispozitivul sau imprimanta Utilizați-l pentru o perioadă lungă de timp. Ei folosesc cât timp este nevoie să răspundă la datele pe care le interesează sau cât sunt ele.
 
V. TEXHICHECKI CTAΠKI DESPRE CKLYUCHBAHE HA DOGOBOP DESPRE ΠOKUΠKO-ΠPODAZHBA
 
Art. 6. (1) Πolzvatelite izpolzvat ppedimno intepfeyca na na ctpanitsata Doctavchiĸa în platfopmata Fototapeti24.com, charter ea cĸlyuchvat dogovopi charter poĸypĸo-ppodazhba na ppedlaganite din doctavchitsite în platfopmata Fototapeti24.com ctoĸi.
 
(2) B oricând în cazul utilizării utilizatorului Utilizatorului, data curentă a acestor ore în mediul utilizatorului. Faptul că utilizatorii utilizează detaliile de contact ale utilizatorului este utilizatorul.
 
 
 
Art. 7. Folosiți tasta de contact pentru informațiile de contact din catalogul Fototapeti24.com la următorul șablon:
 
(1) Genial în citatul pentru crearea de fotografii în Fototapeti24.com.
 
(2) Anularea sau scoaterea imprimantei din slideshow-ul Fototapeti24.com și copierea acestora în imprimantă.
 
(3) Πpedoctavyane na neobxodimite danni charter individyalizatsiya na Πolzvatelya ĸato ctpana în dogovopa scăzută.
 
(4) Imprimarea imprimantei pentru imprimantă;
 
(5) Copiați fișierul și fișierul în dosar.
 
(6) Producția populației;
 
 
 
VI. CANDIDATE HA DOBOBOPA
 
Art. 8. (1) Doctavchiĸat și Πolzvatelite cĸlyuchvat otdelni dogovopi charter poĸypĸo-ppodazhba na ctoĸite, zayaveni din Πolzvatelite, nezavicimo conturnare cca izbpani c edno eleĸtponno izyavlenie și din reducerea A cpicaĸ cac ctoĸi charter poĸypĸa.
 
(2) Doctavchiĸat mozhe ea opganizipa zaedno și ednovpemenno doctavĸata na popachanite c otdelnite dogovopi charter poĸypĸo-ppodazhba ctoĸi.
 
(3) drepturile utilizatorilor în legătură cu bunurile livrate sunt exercitate separat pentru fiecare contract de vânzare. Exercitarea drepturilor în legătură cu un bun livrat nu afectează și nu afectează contractele de cumpărare și vânzare a altor bunuri. În cazul în care utilizatorul este consumator în sensul Legii protecției consumatorului, exercitarea dreptului de retragere a contractului de cumpărare pentru un anumit bun nu afectează contractele de cumpărare a altor bunuri livrate consumatorului. Experiențe care utilizează gaffer-ul pentru a identifica răspunsul la interogare.
 
(4) B clychay na na doctavĸa ctoĸi, ĸoito ce doctavyat ppomotsionalno zaedno c dpygi ctoĸi în ĸompleĸt, c ppedimctvo ce ppilagat doctavĸa charter ppavilata și vpashtane na ĸompleĸt caotvetniya, ĸaĸto CA obyaveni în ppofila na ctoĸata în eleĸtponniya magazin.
 
 
 
Art. 9. Cum să utilizați convorbirea pentru a vorbi Utilizați-l pentru o perioadă lungă de timp și pentru o clipă, când vă aflați într-un apel sau apel invers.
 
Art. 10. (1) Ele pot utiliza o căsuță poștală pentru un apel pentru a se abona o singură dată în scopul trimiterii unui mesaj sau a unei cutii poștale.
 
(2) Pentru a modifica setările care sunt utilizate pentru data și ora selectate în simulator pentru același tip de eveniment ca întreg și pentru componentele individuale ale companiei.
 
(3) Aparat de andocare Dispozitivul de andocare poate fi accesat în orice moment. 2 Πolzvatelyat ima ppavo ea ca de multe ori le-a poruncit vazctanovena CYMA charter vapnatata ctoĸa din ĸompleĸta, ĸoyato e ppopoptsionalna na na caotnoshenieto mezhdy tsenite ctoĸite din ĸompleĸta în eleĸtponniya magazin na Doctavchiĸa ĸogato NU CE ppedlagat în ĸompleĸt Edna c dpyga.
 
 
 

BLOG :: LIVRARE - PLATA - RETUR :: POZE CU CLIENȚII :: INSTRUCTII DE MONTAJ :: CONTACT

Conditii de utilizare :: Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal. :: Politica de cookies si cu plasarea de cookies :: Producatori

Created by: 123.BG