Zona clientului
Parola uitata | Parola uitata

10 Fototapete pentru dormitor!

10 Fototapete pentru dormitor!

In aceasta colectie de fototapete pentru dormitor, nu lipsesc nici imaginile inspirative. Singura dumneavoastra dilema, este ce fototapet sa alegeti pentru peretii locuintei, din cele cateva mii de propuneri.
Fototapete cu pietre, caramida si lemn

Fototapete cu pietre, caramida si lemn

In ajutor vine decorarea cu fototapete cu pietre de perete - o solutie incredibil de usor de realizat, care va reduce cheltuielile, multi nervi si timp pretios, iar rezultatul final va va uimi. Fototapetele cu pietre va creaza iluzia ca intr-adevar aveti un perete din pietre, fara a fi nevoie, de fapt, sa faceti lucrul asta.
Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica.

Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica.

De la personajele preferate din desenele animate SpongeBob SquarePants pana la filmele preferate Disney avand ca eroi principali locuitorii marii, copiii iubesc tot ce este legat de ocean. Micutii iubesc stelele de mare, delfinii, broastele testoase si recifii de corali multicolori. De ce sa nu faceti copilului dumneavoastra cea mai frumoasa camera, folosind un fototapet cu o imagine de pe fundul marii?
Fototapete cu harta lumii

Fototapete cu harta lumii

Salile de clasa de obicei dispun de table interactive conectate la compiutere si permit profesorilor sa indice pe harta regiunile despre care vorbesc. Acasa, insa, ar fi foarte interesant sa puneti pe perete un fototapet permanent cu harta. care sa va arate cat de mare este lumea si pe care copiii sa vada unde se afla situate diferitele locuri.
3D Fototapet

3D Fototapet

Ca pentru inceput - aceste fototapete sunt tridemsionale. Si, in primul rand - acest gen de tapete, fac ca imaginatia noastra sa lucreze mai eficace si ne uimesc cu conceptia lor uluitoare, combinand cele mai diferite culori, desene si forme. In al doilea rand - design-ul lor tridimensional unic, dau senzatia de adancime, ceea ce face ca imaginile din tapetele 3D sa arate in asa fel, incat parca ies din perete, atragandu-ne sa intram intr-o lume cu totul noua. Cea mai mare parte din fototapetele 3D, sunt create prin intermediul unor tehnici de grafica moderna, ce dau senzatia de dinamica si de miscare a spatiului.
Fototapete Pentru Copii

Fototapete Pentru Copii

Camera copilului, intr-adevar este un loc special. Este locul unde copilul trebuie sa se simta confortabil, linistit si fericit. Exista mii de stiluri, culori si accente, intre care aveti de ales, atunci cand va amenajati interiorul camerei copilului.
Fototapetele cu peisaje orasenesti

Fototapetele cu peisaje orasenesti

Fototapetele cu peisaje orasenesti au doua scopuri. Ele inspira viata si energie intr-o camera, care initial a avut peretii mari, spatiosi. Creaza impresia ca oamenii din camera se afla undeva, in alta parte – de obicei, se afla in varful unei cladiri, de unde privesc orasul si se bucura de frumusetea metropolisului.
Creati o atmosfera de vara!

Creati o atmosfera de vara!

Ce va vine in minte, atunci cand va ganditi la o ocupatie perfecta in timpul verii? Poate ca va imaginati ca va aflati undeva pe o plaja, sau poate ca va aflati intr-o barca, intr-un albastru fara de sfarsit. Altii poate ca isi vor imagina ca se relaxeaza sub un palmier pe insulele Caraibe sau ca prind peste pe un lac, impreuna cu bunicul. Oricare ar fi din ocupatiile dumneavoastra cele mai dorite din timpul verii, faceti asa, incat aceste imagini sa va invioreze locuinta. In acest mod, va puteti bucura in fiecare zi, indiferent de sezon.
Decoratie cu fototapete!

Decoratie cu fototapete!

Cautati o modalitate rapida si usoara pentru a va transforma interiorul casei, fara a va lua mult timp, mijloace si efort. Noi oferim fototapete de diferite dimensiuni, tematici si design, asa incat fiecare sa poata gasi cate ceva, ce corespunde propriilor nevoi.


d gasite, pagina 9 din total 1

BLOG :: LIVRARE - PLATA - RETUR :: POZE CU CLIENȚII :: INSTRUCȚIUNI DE APLICARE :: CONTACT

Conditii de utilizare :: Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal. :: Politica de cookies si cu plasarea de cookies :: Producatori

Created by: 123.BG